Citiraj:
Autor generic
Ne znam kako ide sa stranicama tog tipa, ali meni je logično npr. da plaćeni kuponi imaju prednost.
Što da za neku ponudu konkurencija "rezervira" sve kupone samo da bi blokirala daljnju kupnju i na kraju ih ne plati? I slažem se da po toj logici rezervacije nemaju smisla, ali one se nigdje ni ne spominju.
Generalno, ne bih se čudio da prodaju stvar ispod cijene, a da ne budu u minusu se pobrine prije spominjanih 5% malverzacijskih troškova. Publicitet? Toplo-hladno jer će se na svkih 50-100 ovih kojima su skinuli 5% javiti jedan koji je dobio stvar u pola cijene.
Meni ni iz džepa, ni u džep, hence my 2 cents.
|
Ne vidim zašto bi kuponi koji su plaćeni karticom imali prednost. Pa ponuda je trajala još 6dana. Čemu onda smisao rezervacije kupona, fino pišu uvjeti do kada se mora platiti. To radim iz sigurnosnih razloga ili bilo kakvog drugog nije bitno ali htio sam platiti općom uplatnicom.
Da su napisali prednost imaju uređaji koji se plate karticom. Ili da rezervacija jednostavno ne vrijedi. Platio bi uredno karticom. Nije problem. Kako to nije navedeno ne vidim smisao rezervacije. Pa koliko puta mi se dogodilo da sam htio platiti karticom pa nisam stigao jer je netko prije mene kupio ili rezervirao i naknadno platio.
Ako ne mogu isporučiti određen broj uređaja, neka stopiraju i ispričaju se onima koji su nakon 330kupona svoj kupon platili ili rezervirali. Nema nikakvog smisla