View Single Post
Staro 27.09.2012., 18:31   #148
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ha mislim, na jednu su utakmicu za probu izbornici pozivali daleko lošije igrače od Sammira. Ne razumijem zašto nije problem kada se zove Maloča ili Radošević, a jest kad se zove Sammir. Kada bi uspoređivali igranje i u Europi (kakvo god da bilo), a i statistiiku (golovi, asistencije) mislim da bi imali što vidjeti. Pa ljudi budite objektivni.
Znam da ljude smeta što nije Hrvat, ali nisu ni oni što žive negdje vani, natucaju hrvatski jezik, niti žive u RH niti plaćaju porez. Crn je, razumijem nekome da to smeta, ali onda i Eduardu isto nije mjestu u repki po tom kriteriju ( suzdržite se od spike da je došao u Hrvatsku kao nedonošće itd., itd.)
Iskreno, boli me neka stvar tko igra, važno da Hrvatska dobija. I ama baš nikad neću razmijeti ljude koji zbog "ovoga ili onoga" prestanu navijati za klub ili repku. "Ovaj je izbornik, ne pratim više repku." ; "Ovaj je predsjednik, ne pratim više"! ; "Gle ovaj igra, a ne onaj, ne navijam više!" "Gle, ovaj ima zalizanu frizuru, ne navijam" "Kepec igra, ne navijam" Pa tko vam brani, ne moraš! Repla bi trebala biti iznad svih i igrača i izbornika.
burmuz je offline