View Single Post
Staro 27.09.2012., 17:27   #372
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Da mi je netko prije pola godine rekao da će za ME izaći DLC, a da ga ja neću kupiti, skinuti i pokrenuti u roku odmah, rekao bi da je lud.

Ovako, gledam na Originu Leviathan i dođe mi da povraćam kada se sjetim nadnaravnog idiotizma koji se zove kraj ME3. Ne da ne bi platio za taj DLC nego ne bi pokrenuo ME3 da mi plate iznos DLC-a...

Ako odluče napraviti Awakening verziju, možemo razgovarati, ali dok je kraj debilizam, nema šanse da kupim ili pokrenem bilo što od BW-a. Hrpa idiota.
Mozes bit miran, shanse da izdaju Awakening kraj su ravne nuli, jer su oni jebeno ponosni na ovo sranje sta su napravili. Jebote, koliko idiot moras bit da doslovno kopiras kraj iz deus exa i onda se vadis na umjetnicku slobodu i vrijedjas svoje kupce.
One izjave sta su dali na twiteru kad je sranje pocelo je bilo za utuc nekoga tupom stranom sjekire da duze traje, tako vrijedjat vjerne kupce koji cekaju 5+ godina nesto sta su oni zasrali je vrhunac.
Kao balava djecurlija, sta oni znaju sta je umjetnost i onda se hvale sa 75 perfect scoreova u recenzijama i na kraju jos poruke za "buy DLC".

BladeRy je offline   Reply With Quote