Tema: Megapopust?
View Single Post
Staro 27.09.2012., 12:23   #19
doublev
the letter
Moj komp

doublev's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Munjara Pregled postova
Dođe li direktno tebi ili prvo Technopolisu pa tebi?

Brine me jer iz navedenog opisa i situacije nemam nikakvog povjerenja vezano uz rješavanje pdva (zapravo ima carine samo je 0% a cijeli je postupak carinski) i garancije, od čega je jedno navedeno a drugo nije.

Ukratko mislim da uplatu neću realizirati već pričekati rasplet.
Ovo za tehnopolis: zavisi što uzmeš. Neke (veće) stvari direktno. Tehnopolis je mala firma koja većinom zapošljava samo računovodstvo ali su zato puno povoljniji od dućana koji imaju skladište i vlastite dučane... Ali irelevatno, samo sam htio reći da to što se ne spominje PDV i carina nije toliki problem tj. to samo po sebi ne upućuje da bi mogla biti prijevara.

Jasno da je carinski postupak, znaš što sam mislio reći

Treba svakako pričekati, i dobro je biti sumnjičav. Samo treba isto tako biti oprezan s optužbama jer nisu ih svi zaslužili. U ovoj i ovakvoj 'rvackoj ima i poštenih firmi

Jako me zanima kako će se ovo sve razviti. Posebno me interesira koliko su zapravo prodali i dali im je stvarno zbog navale bio toliki spor odziv. To me zanima više iz sociološkog aspekta. Zanimljivo mi je kao se skače na iPad od 2.5k kuna kao da je crni kruh za 50 lipa. Čak mislim da je crni kruh stvarno 50 lipa ne bi bila tolika navala.