Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 27.09.2012., 08:23   #643
filippm
Registered User

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Kupio na preporuku kolege s ovog foruma, Pioneer je za tu smiješnu cijenu i previše dobar, pa čak i 100 kn više mi nebi bilo žao. (Ja sam ih platio u Optimum računala 185 kn!). Sad su koliko vidim 192 kn! Već ih imam oko pola godine, bass je stvarno kvalitetan i jak pogotovo u pogramu za mob Power AMP Music Player. Zvuk je fantastičan, jedino mi je problem to što ponekad kad je neki dio dubokog ili visokog tona, ovisi koliko Hz, i kod nekih pjesmi, zna malo kao krčat, lupkat unutra jer je jednostavno prejak bass tj pogodi tu frekvenciju da se tak čuje, al ne smeta toliko. Inače, zvuk je savršen, samo ne znam dal se to čuje zato jer svakodnevno koristim sluške po nekoliko sati što se svega tiče i ponekad raspalim max, pogotovo u virtual dj-u kad se igram. Al šta je je, nemreš bolji zvuk dobit za te novce. Ove Plantronics nisam čuo, al vjerujem da su isto ok.

EDIT: Eto baš sam sad probao onu scenu gdje se dobro čuju efekti na početku Avengersa, i mogu reć da je više manje ok zvuk, samo ipak, nekako mi se to bolje, jače i čišće čuje na zvučnicima.
Hvala! Zanima me sljedeće, gledao sam malo i dosta preporuka imaju ove AKG pa me zanima kolka je razlika izmedu njih i ovih Pionnerka, jer ako je velika proteguno bih se do tog iznosa? Ili ako postoje neke druge u rangu AKG-ica..
filippm je offline   Reply With Quote