Citiraj:
Autor pixxeel
Događa mi se neđto čudno na Motoroli Defy, froyo stock rom, 20ak aplikacija, rootan.
Vjerojatno da je do jedne od aplikacija ali prije nego što krenem sve redom brisat ili factory reset (ako se uopće odlučim na to) da vidim jel netko ima ideju što se događa .
Naime, svakog dana u točno 22:17h kamera se inicijalizira, čuje se ono kliktanje autofocusa kao kad se camera pokreće. I to je to, bezazleno ali iritira.
|
ovo je jako, točno u određeno vrijeme - da nije neki suludi scheduler (iako mi baš ništa ne pada na pamet što bi moglo pokrenuti kameru u određeno vrijeme, no ne vidim što bi moglo drugo biti). Koliko uopće appova imaš, jel se sjećaš kad se to počelo dešavati - odnosno možeš li to povezati s instalacijom neke aplikacije ili slično? No na kraju mislim da ti ne gine FR
Citiraj:
Autor seno
Pozdrav raja, naime imam Lg e900 i dalje kod sebe i za male pare od 210Kuna mogu dobiti u zamjenu HTC Sensation. Naravno to je daleko bolji telefon spec wise, ali (gdje bi bilo jeftino da nema problema). Korisnik kaze da mu nekada zasteka prilikom javljanja. Tj dobije frezze kada prima poziv, inace pri svakom drugom koristenju nema takvih problema. Sta velite ?
|
A garancije nema? Jel mob rootan ili je sve tvornički? Factory reset ne pomaže? Da ga probate rootati i staviti neki custom rom? Mislim, za 200 kn ako se ovo može riješiti - više nego dobra prilika.