View Single Post
Staro 26.09.2012., 10:55   #370
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Rekli su da nastavljaju ME fransizu.
Posto je Shepard arc zavrsen (citaj zasran do temelja), a anime koji rade je usrani Vega glavni lik, zivo me strah sta ce napravit, doduse, ME je za mene mrtav nakon svega ovog sranja.

Jedna stvar sta mi je uvijek isla na zivce je jebeno guranje ljudi u prvi plan, e mi ljudi smo naguzili turijance u prvom kontaktu, pobili hegemoniju batarijanaca, asari i salarijanci nisu nesto, u najkracem roku so dobili council mjesto...itd. Em jos prica sere kako su ljudi najbolja rasa u ovom cycleu...prilicno zalosno. Iz principa sam spasavao council i Destiny Ascension i ne davao ljudima premoc

Da su zapoceli igru sa pricom kao DA, da mozes birat hoces pocet ko turijanac, asari il salarijanac (itd) i da se dalje prema tome razvija prica, doduse, mogla je bit ista al imas osjecaj da je druga igra sa drugim likom.

A sa odlaskom 2 foundera BioWarea, ostaju debili kao sta su Casey Hudson i Mac Walters sta su unistili ME 2/3, plus EA sistem da imas svaku sedmicu novu mapu za MP da farmas bodove da ti Shepard bolje umre. To ti pokazuje u kojem smjeru sve ide.

Najavili su i Omega DLC, da ides to oslobodit, al kao sta je ekipa rekla na forumima, nisu ni Leviathana odigrali jer nemaju volje vracat se ponovo u taj svijet kad nema nikakve nagrade za sav trud.
Shep svakako umire, EC je bio zadnja pljuska u lice i jos se hvale kako je to bio kraj koji su i htjeli napravit al su ga eto isjekli i naknadno ubacili radi fanova, i opet nisu pokrpali najvece plot holeove.
Da ima ijedna pametna osoba u EA il BWu i da krenu sa onim Awakening prijedlogom da se Shepard probudi nakon onog beam runa i da se napavi kraj kako treba. Ili samo crni ekran i 2 glasa gdje kazu da je ovaj cycle propao i da idu na plan B. Eto ti otvorena prica za ME4.

Hitler sprdacina je rekla da bi bolji kraj nasli u krateru od bombe, i toliko je zalosno sto je i istinito.
ME je sad samo marketing govno postalo.

BladeRy je offline   Reply With Quote