MSI CR 620 kupljen prije 2 godine ( P4600 2.2 ghz,2 gb ddr3 rama i onboard grafika,320gb hdd )
Laptop vec radi kao urica dvije godine,bez problema.
Moze pokrenuti neke nezahtjevnije igre ( Sims 2 & 3,fejs igrice,<2005 )
hlađenje je solidno,nema problema sa zagrijavanjem preko ljeta iako bi trebao nakon 2 i pol godine malo ocistiti...
na njemu je gore windows 32 bit,nema problema sa zastajkivanjem niti icim slicnime,HD filmove 1080p bez problema vrti kao i 20 tabova u firefoxu/chromeu...
svakako trebao bi jos nagodraditi sa 2gb rama da malo "odahne"
nije bilo nikakvih problema sa jamstvom ili kvarovima,baterija je dotrajala ( 19 % ) zbog nestrucnog rukovanja,ali eto,svejedno je 90 % na punjacu
ima znakova starosti,ogrebotina,ali nijedne izlizane tipke...
jos barem 2 godine mora raditi
Toshiba Satellite L850-131 PSKDNE ( i5 2450 2.5ghz,6GB DDR3,hd 7670m 2gb ddr3 i 1tb hdd )
Imam ga tjedan dana,laptop je best buy u kategoriji do 4,5 iljade kuna.

gore je windows 7 64 bit,laptop leti doslovno,pokrece sve novije igre na high/ultra postavkama,naravno bez AA ...
zagrijavanje je poprilicno u igrama poput Batman : Arkham City,GTA 4 i Skyrim,temperature se dignu do 95-100 stupnjev

tako da pod hitno trebam nabaviti neki cooling pad
tipkovnica je solidna i mekane su tipke,za mene s ogromnim cevapima od prstiju je super je nisu zbijene vec su dovoljno razdvojene...
touchpad je solidan,steta sto nije multi,ali svejedno imam USB mis...
imam 3 usb utora ( 2xUSB 2.0,1X3.0 ) sto je vise nego potrebno
jedine mane za sada su sto nije dosao sa CD/DVD-om sa driverima,vec je bila muka ziva dok se naslo i instaliralo i oni koji ce vise vremena koristiti laptop na bateriji sto nema nesto kao Optimus Nvidia tehnologiju da prebacuje sa dedicirane HD 7670m graficke na integrirku ( HD 3000 ) zbog zagrijavanja i manjeg vijeka baterije