View Single Post
Staro 25.09.2012., 07:53   #649
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Volume Pregled postova
Ma meni se isto ne ide na gigabyte ili asrock, neznam zašto ali me odbijaju... Za maximus gene sam se malo krivo izrazio, ne mislim da je glupost ali na rog seriju dodaju poprilično pizdarija koje većini ljudi niti ne treba i na osnovu toga dižu cijenu. Eto npr. tvoja ploča koliko sam vidio po testovima gotovo po ničemu ne zaostaje za Gene a jeftinija je.
za ASRock sam i ja tako mislio, ali imao sam njihovu P55 Deluxe3 ploču. Sve pohvale o njoj i njima od 2010. nadalje. Gigabyte mi se zamjerio na svim socketima, još od s478, tako da ne znam kako da se poprave, nema šanse da je kupim. Što se ostalih ploča u ma sve su to više manje razlike od 1-3 FPS-a ili u 2 sekunde na 15 minuta nekog encodinga Više se gleda na OC mogućnosti i potencijal, a tu je svaka ploča više-manje iznad 1000kn dobra, za prosječnog korisnika, kakvih je ovdje barem 90%. ovi koji nateravaju rekorde, naravno, njima ipak trebaju ROG i slične ploče, ali nama koji to ne radimo - ne trebaju.

Citiraj:
Dosta mi je bitan kvalitetniji zvuk pa me kod Gene prvenstveno i povukao taj Supreme FX III, ali po svemu što sam vidio to i nije nešto. Trenutno imam malo stariju Xonar D1 koja je po meni i dan danas odlična kartica, ali je problem što je PCI. Ponajviše zbog toga sam odustao od Gene i MSI z77a-gd65 koje su mi prvenstveno bile u planu (nemaju pci slot).
što se zvuka tiče, meni je svejedno jel VIA, Realtek ili Superduper X-Fi jer nisam neki audiofil, a i malo sam nagluh tako da me to uopće ne zabrinjava. to je nešto što ni ne gledam na pločama

Citiraj:
I eto na kraju se sve svelo na z68 pro koja je jeftinija od te tvoje (po nekim stvarima možda i bolja?), ali opet kao i tebe vuče me da imam najnoviji čipset i da uzem tu z77. I eto već dva dana razbijam glavu šta mi je pametnije i ne mogu se odlučit pa sam zato i došao ode da neko odluči umjesto mene
Onda, da ja odlučim umjesto tebe, uzmi P8Z77-V i nećeš požaliti. No, ako te peće veća cijena, uštedi 350kn i uzmi Z68.
Brko je offline