Tema: F1 2012
View Single Post
Staro 24.09.2012., 19:59   #101
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Nije u tome problem, deadzone itekako ima smisla, meni osobno je uvijek na nekoj minimalnoj postavci jer mi 0% pravi probleme. Ne može bit problem jer je deadzone na 3 ili 5, da je na 50 to bi već bio problem za preciznost, ovako ne, jer od 180 stupnjeva koje iman na volanu, sa 5% deadzona mi ostaje cirka 170, šta je dovoljno.
Problem je u njihovoj implementaciji kontrolera čini mi se, jer ne žalim se ja jedini, nažalost Volija bi ja da je problem u meni...

Teško da je to namjerno il normalno, prije je problem kojeg se nadam da će uskoro pokrpat, jer ovo nema smisla, zavoje koje sam prije prolazio sa 150, sad moran sa 100 jer kad dođem sa 150, volan skreće kao da je podešen na 60 stupnjeva, a ne 180 Jebate upiši samo "wheel explanation/setting/problem/etc" pa poghledaj koliko tema i ljudi ima... Mislim može se priviknut i na ovo, napravi 50 krugova i priviknut ćeš se, ali nije to to, a volan san kupija da guštan

EDIT:
O ovome pričan više manje;

NAVODNO je ovo fix, ne mogu sad isprobat...
Velim imao sam isti problem, kao sto i vidis nije mi htio volan skrenut. Namjestio sam si postavke tako i radi. Neznam sad jel to zbog postavki il zbog cega. Takodjer sam namjesto tipke kak ja ocu,al ne odma tako da je mozda i to.

Ugl. nije losa igra, nije tako lagana kao prosle sezone na legendary, sada je dosta realnije. U Australiji sam odvozio kvale, sa Wiliamsom sam u Q2 uso kao 4. (koristio sam zute gume, dobar dio je tvrdje koristio) i u Q3 sam jedva uso. Utrku jos nisam stigo odvozit, al mi se cini po onom champions modu da ce biti slicno kao i prosle godine di na startu prodjes pola njih.
draksa je offline   Reply With Quote