Citiraj:
Autor draksa
Imam isti volan, postavke sam si postavio ovak
Deadzone sam stavio na 0 , to me na svim igrama smetalo , trebo bi dobit na preciznosti jer ti mali pomaci su najbitniji a njih nemres kontrolirat ak imas deadzone
Saturation mi je mislim na 20%,a Linearity na 30%
|
Nije u tome problem, deadzone itekako ima smisla, meni osobno je uvijek na nekoj minimalnoj postavci jer mi 0% pravi probleme. Ne može bit problem jer je deadzone na 3 ili 5, da je na 50 to bi već bio problem za preciznost, ovako ne, jer od 180 stupnjeva koje iman na volanu, sa 5% deadzona mi ostaje cirka 170, šta je dovoljno.
Problem je u njihovoj implementaciji kontrolera čini mi se, jer ne žalim se ja jedini, nažalost

Volija bi ja da je problem u meni...
Citiraj:
Autor draksa
Bolid dosta tesko skrece s volanom, o tome sam vec pricao, ali mi se nekako cini da je tako namjerno napravljeno da bi se dobilo vise na realnosti. Ako se koci na vrijeme, onda se ima sanse za normalno proci neke brze zavoje.
|
Teško da je to namjerno il normalno, prije je problem kojeg se nadam da će uskoro pokrpat, jer ovo nema smisla, zavoje koje sam prije prolazio sa 150, sad moran sa 100 jer kad dođem sa 150, volan skreće kao da je podešen na 60 stupnjeva, a ne 180

Jebate upiši samo "wheel explanation/setting/problem/etc" pa poghledaj koliko tema i ljudi ima... Mislim može se priviknut i na ovo, napravi 50 krugova i priviknut ćeš se, ali nije to to, a volan san kupija da guštan
EDIT:
O ovome pričan više manje;
Citiraj:
I have almost exactly the same problem. This has rendered the normal breaking zones completely useless. For instance I can't break at the 100m board at turn 3 in Albert Park and expect to make the apex at 2nd gear. The wheel just wont show the degree of lock that corresponds to my actual input. However if I break way too early and slow down to snail'space then the wheel on screen WILL show the correct input. Help please!
|
NAVODNO je ovo fix, ne mogu sad isprobat...
Citiraj:
When you open the options menu, the controller profile is at "custom". Make sure you have your custom setup memorized/written down. Select the profile "Logitech G27" (or whatever wheel you're using). Go into the settings for this, and change them to the ones you use in your custom setup. For some reason, that fixes your steering completely.
|