View Single Post
Staro 24.09.2012., 08:13   #69
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Velim ti nešto krivo radiš, moguće pustiš brzinu u trenutku šuta ili ako stisneš brzinu u trenutku šuta, tada ju pukne slabo. Isprobaj na treningu sve kombinacije, pa ćeš vidjet u kojem trenutku ti se to događa. Ja nemam s tim problema.
da ponovim, pucam svaki puta isto, od 10 puta, zabijem 7 golova. 2 puta golman nekim čudom pročita udarac i refleksom munje to obrani, a 1 se dogodi ovo što sam opisao. I jebiga, od 100 takvih akcija i udaraca, događa se to 10-tak puta. Mislim da ipak nije to mene, kao i to kad mi se igrači potrknu na loptu i nakon 10 metara što je vode najnormalnije, kad se potrknu, loptu kao da petom dodaju najbližem obrambenom odostraga
Citiraj:
Nešto o superstar težini:
  • najgore, kad imaju slobodan udarac, pogodit će ga u 95% slučajeva pa makar ga pucao Sivonjić
isto kao i u 2012. Rijetko kada sam uspio skočiti sa živim zidom, i da je neko uspio barem skrenuti loptu glavom. Aguero, Ibrahimović, Ronaldo... nepogrešivi, zasada.
Citiraj:
vidi se dosta razlika između slabih i jakih klubova
ovo je koliko toliko i realno. Ja sa Dortmundom Realu nisam mogao ništa na Top Player. 3:3 je bilo najbolje što sam mogao napraviti.
Citiraj:
obranu mi provozaju ( od carricka, preko vidića do ferdinanda) i no name igrači
ja napadače Ajaxa nisam mogao zaustaviti sa Hummelsom, čak i kad ukližem nekad, samo me ili zaobiđe ili me sa loptom preskoči.
Citiraj:
reagiraju brže od mojih igrača kod odbijenih lopti
ovo se događa i na slabijim razinama, već od regular
Brko je offline   Reply With Quote