23.09.2012., 23:08
|
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
tebi nejde matematika i kombinatorika ? čovječe, McLaren radi za Alonsa. Ne mislim na kvarove, nego... vozački naslov je nedohvatljiv za Buttona, Hamilton ima minorne šanse i to samo ako bude 1. i 2. do kraja, s time da se Alonso mora sjebati na barem 3 utrke, što sigurno neće biti tako.
S druge strane, McLaren hvata momčadski naslov, koji je itekako u dohvatu ruke. McLareni će se boriti sa Vettelom i izbijajući bodove njemu, a Alonso će kruzati na 3-5 mjestima i tako Vettel neći moći ništa.
Vi koji navijate za Alonsa se jedino možete bojati Maldonada ili nekakvih mehaničkih kvarova. Naslov je njegov, tu nemamo više što diskutirati. McLaren, nadam se, će osvojiti momčadski i meni će to biti OK i po svemu viđenom ove godine - najpoštenije.
nego, kaj se Šumahera tiče, previše "Šit hepensa" je bilo u zadnje 3 godine. više nego u cijeloj karijeri prije.
|
potpis od slova do slova, mozda nemam toliko protiv MSC-a kao ti(jer iskreno, nije niti rosberg pokazao pretjerano vise), vise bi rekao da mercedes nije uhodan koliko valjda svi ocekujemo, ukljucujuci i sam mercedes.
i definitivno se slazem da je najpravednije alonsu titula prvaka, mclarenu titula konstruktora.
|
|