View Single Post
Staro 23.09.2012., 19:57   #1514
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Evo tek sam sad otkrio ovu temu, pa da vam postavim par pitanja...

Trenutno imam HTC Legend uparen s Samsung microSDHC Class 10 karticom od 32GB i relativno sam zadovoljan s njim, pošto baš i nisam prezahtjevan korisnik (surfanje via Opera Mini + mjuza + radio + video + bilješke + flashlight) i rijetko koristim fotoaparat.

E sad, moj glavni problem je u tome da bi htio preći na Android 4.0 ili noviju verziju, a skoro svi (relativno) povoljni uređaji koje mi Vip nudi uz produljenje ugovora su:

1) bez utora za microSDHC (ne volim ograničenja)
2) očajne izrade (jeftina plastika) i dizajna (bilo koji LG)
3) gigantskih dimenzija (preferiram kompaktnije uređaje)
4) puno lošiji od mog sadašnjeg (kad se sve zbroji i oduzme)
5) sa integriranom baterijom (mislim da ovo ne treba posebno objašnjavati)

Jedini donekle solidan uređaj, s nekoliko gore navedenih mana, ali zato jako primamljive cijene je HTC One S.

Da budem iskren, ni sam nisam načisto oko toga što da mislim o njemu. Na prvu loptu me oduševio zbog izostanka mana navedenih pod 2 i 4, ali nekako sam dosta rezerviran zbog mana navedenih pod 1, 3 i 5, koje mi baš i nisu prihvatljiva opcija, ali...

Ono što me jako privlači je bezobrazno povoljna cijena (u mojoj tarifi) i spoznaja da su male šanse da mi Legend izdura iduće 2 godine.

Ima li netko od vas navedeni mobitel (HTC One S), pa da mi iz prve ruke kaže što na njemu ne valja i sve one iritantne sitnice koje ima skoro svaki model, a ne iznose ih u javnost kad rade review uređaja?

Zadnje izmijenjeno od: The Man. 23.09.2012. u 20:08.
The Man je offline