Citiraj:
Autor jopis
Naravno. Što drugo očekivati od zaluđenog fanatika nego da ne čita argumentirano obrazloženje. Jasna stvar ko dan.... Uostalom, očekivano od nekog 'tako mudrog' da se tu bori kao da mu život visi o niti a tema je faking mobitel....
|
Ali druze, kako da ja pricam sa tobom kad si toliko naivan. Da sam isto komentirao kako je video koje je Z-man stavio nista drugo nego fejk opet bi ispao zaludjen fanatik. Ovdje se neki ljudi ponasaju kao da su im prikljucili interent jucer.
Tebi i nekima je hejt prema Applu toliko pomutio razum da vise ne razmisljaju kako treba. Pa nisam ja nazvao ljude koji nemaju iPhone sirotnijom. Oni nemaju iPhone svojevoljo i zato jer im los proizvod i zele nesto bolje. I to je sasvim u redu. Samo ne razumijem zasto i dalje pokazuju interes za nesto sto ih u biti uopce ne zanima. I onda se mene proziva fanatikom koji vodi sveti rat a ni zavirio u Android temu nisam.
Apple je vrlo popularna kompanija, isto kao i Justin Bieber, i bilo kakva vijest o njima donosi veliki broj klikova i viewa. Ne zato jer su najbolji nego zato sto je to jednostavno tako. Kreiraju veliki medijski buzz. I zato se to sve toliko napuhuje jer donosi velike novce! Isto kao i antenagate issue kod iPhone4. Nikog nebi bilo briga sto se, neznam, motorla xyz haba od kljuceva. Ne zato sto je motrola losa firma nego zato jer nema toliku medjisku paznju.
Jel sad razumijes sta ja govorim? Pa zato sam i stavio primjere google maps "failova" koji nikad nisu bili vijest nit je ikoga bilo briga. Samo nemoj mi pricati da je Apple renomirana firma i da se to od njih ne ocekuje. Jer ovdje vidim svi to okrecu kako im odgovara u datom trenutku. Nisu nikad bili inovatori ali se cudi kod izostanka inovacije kod iPhona5. Nikada nisu bili utjecajna firma ali se od njih ocekuje odredjen standard kvalitete. Dajte odlucite se vise.
Nego evo jedan video test koji testira durabilnost iPhona5 koji je mozda ipak malo vjerodostojniji od samih slika.