View Single Post
Staro 22.09.2012., 15:30   #419
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Znaš, prvo moraš isprobati dotični alat da bi mogao pisati o njemu.
Ovakvo paušalno trabunjanje baš nema nekog smisla.

Meni je Avira detektirala masu stvari koje nije trebala zato sam ju i maknuo, a da ne spominjem konstantno iskakanje nekakvih reklama i nemogućnost da se automatski updejta jer se ne može spojit na server, pa onda pokušavaj manualno.
Možda je to do sada sve ispravljeno ali me uopće ne zanima takav amaterski AV.

MSE ni ne znam da imam na PC-u, tih i pouzdan, a dolazi od kompanije koja je i napravila OS na kojem se vrti, sve jasno.
1. MSE isprobao i maknio jer ima puno boljih "alternativa" tj. MSE je ono: "Bolje ista, nego nista".
2. Cak se i na Aviri free moze maknit te reklame, a i update se slozi u dvije minute (ako ne znas kako, onda postoji forum pa pitas ili probas googlat).
3. Bolje citaj sto sam napisao, koristim Aviru IS 2012 (komercijalna, placena verzija) u kojoj ni po defaultu nema nikakvih reklama i nikada nije bilo problema s update-om (hoces log update-a mozda?).

Zato, kada nesto ne znas, bolje pitaj pa ce ti ljudi pomoci (pa makar to bilo i micanje reklama iz Avire free ili slaganje updatea da se vise nikada ne dogodi da ti ne stigne neki update).
Ista stvar je i s konfiguriranjem scannera (bilo realtime, bilo system scannera).

Evo da olaksam nekima posao:

How to Remove the Popup Ads in Avira Antivir

How to Configure Avira Options to Update

I mala napomena, u Avira IS paketu nema toga jer uvijek dobivate update, bez greske i o reklamama naravno nema govora jer se radi o komercijalnoj verziji.

Od free programa mislim da je CIS tu kralj i malo je ne ozbiljno ici cak i pokusat usporedit MSE s njim, pogotovo ako gledamo koje sve slojeve zastite ima CIS, a koje ima MSE.

P.S.

Aviri nazivati "amaterskim" proizvodom je jedna od onih legendarnih izjava od koje se radi screenshot posto ti ljudi nece vjerovati da je to netko uopce izjavio (ovaj SS ide na jednu drugu AV temu).
Isto bi onda rekao sa Kasperskog, Symantec, Eset i sl. posto oni ne rade OS?
Ili mislis da postoji samo Avira free? Uostalom, kako mozes ici usporedivat samu Aviru free sa MSE kada se ne radi o istim alatima? LOL

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote