žao mi je ako se netko našao uvrijeđen,ali i ja sam došao sam do odgovora jer sam sve što je ovdje rečeno odavno preispitao...no svako se snalazi kako zna i umije pa sam tako i ja...to što nisam dobio detaljniji odgovor ne znači da pljujem po nekome..no kako se drugi prema tebi odnose tako se i ti prema njima odnosiš ,kao što je slučaj na ovom forumu..jedni daju ne tako precizne odgovore a drugi u jednu ruku nešto malo natuknu ali opet ništa posebno...obično kada dobijem nekakve odgovore da mi pomognu tako i vračam prema tome ne znam u čemu je problem....jesam dao stranicu...jesam i u čemu je kvaka zar ima onih koji ne znaju kako se instalira room na tabletu?...što bi se tu trebalo posebno objašnjavati....preko raznih foruma sam dosta toga naučio za zvrat sam i ja neke stvari i dao i objasnio...tamo gdje je to bilo u smislu pomoći...no tamo gdje neki samo čekaju odgovore a miti sami neće pomoći sa svoje strane ne mogu se takva stvari davati samo tako ,a takvih po forumima ima jako puno...zato opet kažem bez ljutnje ...kada dobijem bar neke odgovore koji će mi pomoći isto tako ču i ja vratiti...
evo da vam ne ostanem u mislima crn kako sam radio...
pošto sam skinuo room u raru otpakirao sam ga na karticu koju sam zatim umetnuo u tablet upalio ga i dalje sve samo radi ...to traje cirka 10min...kada se instalira sve.. izbaci ti desk i možeš dalje raditi što ti je volja od riktanja interneta najbitnije je bar meni na početku kalibrirati tako da tach radi kako spada...neki ne trebaju ali ja sam morao...eto to je u kratko ako će kome pomoći...