Evo, kupio u šibeniku Infinity 8000 HD u Šibeniku za 350kn. Pa evo mali review jer vidim da ih na internetu nema previše:
Košta više od ostalih, ali se nemože mjeriti sa njima. Možete spojiti i svoj smartphone (ali samo na stražnji usb port, prednji port moj galaxy mini 2 ne registrira kao računalo pa nemože unmmountati sd karticu da bi ju prijemnik vidio).
Čita i .mkv i .mp4 i to velike fileove (4gb+ na NTFS-u). Meni je Nytro zastajkivao na 1080p veličine 3.5GB, toga ovdje nema. Subtitlove ako imate na više jezika možete birati, nazovete ih imeFilma.hr.srt i imeFilma.en.srt (to naglašavam jer neki prijemnici to nemogu). Možete čak i mijenjati boju i veličinu podnaslova.
Bez problema čita/piše sa eksternog diska od 500GB. Ime i rename i delete opcije u slučaju da ste zeznuli neš sa podnaslovima recimo.
Grije se manje od ostalih, rekao bih nekih 30°C.
NTFS čita kako spada, može i snimati na njega.
Snimanje je solidno, nema onih cool fora koje imaju DVD rekorderi sa HDD-ima tipa split, join, cut i slične finte.
Našo sam par minusa:
-na starom TV-u od 55cm su podnaslovi na "medium" i "large" veličinama malo odrezani kad ima 2 reda teksta.
-nema hrvatski jezik, nego slovenski kojeg su oni bezobrazno pod hrvatski stavili.
- ako su podnaslovi u .mkv-u on će ih ignorirati, tako da ako imate neki anime ili nešto, morate prvo izvuč iz podnaslove i prebacit u .srt ili .sub, ali ima programa šta mogu 100 fileova u sekundi srediti, tako da nije to strašan problem
-neki anime u avi. formatu nije mogao pokrenuti, nisam uspio pronači točni razlog, moguće zbog nekih čudnih audio codeca.
-što se tiče rezolucija, za razliku od nekih reproducira i one ne tipične npr. 672x460