21.09.2012., 14:53
|
|
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor Mar
Što je najbolje napraviti da se smanji lag i poboljšaju performanse Note-a?
Proba sam izvaditi SD karticu i mislim da baš nije pomoglo.
Ide mi na živce to što se stock dialer svako malo izgasi i onda kad hoću nekog nazvati često treba čekati 4-5s da se digne (popis poziva recimo).
Browsanje i ostale aplikacije rade uredno, stock ICS 4.0.3 je na njemu.
Gledam ovdje i koliko komplikacija oko rootanja ima to je urnebes, kraj njega je JB ajfona sitnica
Mislio sam promjenit launcher, ali baš i ne pronalazim dobar sa smart dialom, a i pitanje je da li bi to šta pomoglo.
Kod starog Desirea nije bilo ovih problema (i generalno HTC-a čiji launcher i phone app rade daleko brže od Samsunga po mom iskustvu).
Znači, opcije su: novi launcher/dialer, root ili drugi mobitel/OS 
|
Ja sam stavio ipak German 4.0.4, tu ti je sve objasnjeno. Mozes cak i noviji odma stavit, dosao je neki dan update nekih sitnig 5mb. Taj soft koristi novi launcher, od S3, galerija je nova, i opcenito dosta to brze radi, kazu ljudi uvjerljivo najbolji stock ICS za Notea, slazem se.
Ja sam prvo gore fleshao stock German GB preko Odina, nije se htio opce startat kak treba jer sam prvo morao u recovery wipe data wipe cach (oslo mi jedno 2 godine zivota  ) Nakon toga, flashah opet preko Odina taj German 4.0.4 i to bi trebalo biti to. Samo pazi da ne radis nikakav wipe ili reset na njemu, jer i on i dalje ima brick bug. 
|