Pozdrav
Kupio sam dvije
ove svjetiljke. Nakon što su stigle sam stavio bateriju u jednu, upalio je i samo se nešto iz nje izdimilo i nije radila. Dok druga radi normalno.
Kontaktirao sam sellera, i poslao mu video gdje se vidi da jedna ne radi. I ustanovljeno je da je otišla LED glava.
On meni javlja da mi može poslati LED glavu ali ako ja njemu pošaljem 3$ za poštarinu. Ja sam odbio jer ipak je on meni poslao neispravnu i rekao mu neka mi besplatno pošalje.
I počne on muljati da bi ja morao njemu poslati natrag svjetiljku, ali da zna da je poštarina skupa pa neka mu ja ipak pošaljem 3$ za poštarinu.
Ja sam opet odbio platiti i pitam ga kako sad on želi 3$ za poštarinu ako piše da je besplatna poštarina, te kako je moguće da u ponudi ima stvari u vrijednosti od 0.99$ sa poštarinom ako poštarina košta 3$. Te da mislim da mi on želi naplatiti tu LED glavu.
I sad se opet on javlja ako želim nešto kod njega kupiti, pa da će mi on poslati LED glavu sa tim itemom kojeg kupim.
Samo to mi je sumnjivo jer pitanje kad će doći taj item. Do onda će već proći rok za prijavu na Ebay.
Što da napravim? Da mu zaprijetim da ću rađe dat 6$ i kupiti svjetiljku kod nekog drugog, nego da dam njemu 3$ da me tu mulja. I naravno da ću mu ostaviti negativni feedback i prijaviti ga Ebayu.?
Ili da ga samo prijavim Ebayu? Ako ga prijavim kakve su šanse da mi besplatno to pošalje ili dobijem povrat novca?