View Single Post
Staro 19.09.2012., 22:24   #7
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Dvojka je usminkana jedinica sa svim nedostatcima odreda + neki novi.
Jos uvijek ima cudne FPS dropove kad joj se digne, sistem da nekog pogodis sniperom sa drugog kraja mape a odma se svi okrenu prema tebi i pucaju tocno na tvoj polozaj. Nanisanis moba i opalis a tvoj metak pogodi ogradu jer je taj collicion sistem izludjivao i u B1.
Nema vise gorea, headshot nemoze nekome da otkine glavu, gibovi tipa ruke i noge je teska lutrija, il kako kaze debil od deva, to je sve luck based, e pa sad sam lv17 i jos nisam vidio ruke i noge da odlete.
Balans je glup, u prvom djelu te komotno na L10 poslje na novi quest gdje u svi mobovi L13 i ubiju te iz 1-2 udarca, u B2 sam se nagrindao da budem i koji lvl jaci, dodjem u podrucje pogodim mrava, on se okrene i pljune me i ja mrtav.... ode lova, respawn, ajmo opet...isti rezulat...ma daj.
Inventorij je spor, nepregledan i uzasan. Od 27 slotova, izbacim weapon sa kraja i umjesto da me vrati na kraj gdje sam bio, on me baci na sredinu ili pola kako m se digne, scrolaj opet dole.

Jos vozim oruzje sa L6 jer nikako da nadjem nesto imalo da valja, ni drop ni shop. A efekti tipa vatra, acid, shock.... su sada svi isti, samo druga boja, ko da gledam kraj ME3.

Razgovori su tu i tamo zabavni i bar te to nasmije. Jebes 74 bazillion guns kad nemam osjecaja da ih napucavam.

BladeRy je offline   Reply With Quote