View Single Post
Staro 19.09.2012., 16:39   #12
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Od dobavljača krajnjem kupcu vjerujem da ne bi bio problem, ti samo kazes kuda ta roba ide, ali neces valjda svaki put po jednu stvar narucivati i slati kupcu? Mislim, zamisli da ti 10 ljudi naruci 4g memorije i da dobavljač šalje 10 memorija na različitu adresu pokopo bi se

Te jos jedna stvar, koja je logika imati web shop u osijeku sa skupljim cijenam neg u zagrebu ako se ta roba isto čeka kao da narucim iz zagreba a skuplje me izadje? Mislim gdje ti mislis web shopom naci kupce? Ako imas poslovnicu tam ce ljudi dolaziti i kupovati,narucivati. Ali tko ce narucivati preko weba? Jer znam da konkurirati ostalima u zagrebu ne mozes...Pogotovo protisu i diskontu koji rade u vecini bez marže...Ukratko ako te zanima zarada na necemu, odi na nabavu, vidi u cemu je npr protis najeftiniji,pa računaj komotno da ta cijena je i tvoja nabavna. Pa si sracunaj koliko bi ti imao cijenu i vidi koliko bi zaradio. I sada jos na to dodaj troškove dostave robe do tebe...Pa onda jos nedaj boze do kupca na kraju kupca izadje preko 150kn vise nego sto bi platio u protisu...a poslje protisa navala od web shopova...
FRipper je offline   Reply With Quote