View Single Post
Staro 19.09.2012., 13:08   #1063
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
LOL

identična situacija kolegi s posla, samo nije krepalo kolo nego je stao na sva 4 dok je bio u autu i netko je skočio kupit pljuge ili tako neka 20 sekundna glupost.

UBIT
Ma fukara.

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
I tamo su kamere strpali?
Ocigledno.

I jos mi kaze jedan tip bas neki dan, kad sam ga htio iskipati u Jurisicevoj usred noci, da ga ipak pustim tam kod Amruseve jer imaju kamere po svuda pa da me ne okaraju... Ajde dobro, barem sada znamo.

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Za početak moraš dati podatke vozača koji je vozio auto tih reg. oznaka, al odmah dobiš uplatnicu-pa APP.
Da, uplatnicu na 300 kn dobije *vlasnik* vozila - moje pitanje, na koje ne mogu dobiti odgovor, je zasto? Vlasnik se kaznjava daleko vecom kaznom ako ne prijavi vozaca.

Bas iz tog razloga mi nije jasno sto se dogadja kada se podnese prijavak o vozacu (u ovom slucaju, nije isti kao i vlasnik, jer je auto na firmu).

Citiraj:
To ti je prometno redarstvo unutar komunalnog odjela.

Isto rade po ZSPC-u, znači ko da ti je policajac napisao kaznu-jednako je "ozbiljna"
Jasno, nema tu dvojbe. Jednako ozbiljno cu ih nataknut na svoj par centimetara dugacak ponos pa cemo vidjeti kako ce se rasplesti prica. Nije mi do 300kn, ali ono, nemojte me...

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Zašto je nekome opravdanje da je bio pod sva četiri dok je kupovao cigare i sl? Ajde, ovo sa bubom ok, dogodio se kvar i to je ok. Al kupovanje pljugi, novina i ostalog bi ja kažnjavao bez obzira na samo 20 sec.
Cuj, ne znam jesi li iz Zagreba, ali mjesto na kojem sam ja "parkirao" dovoljno je da sleti prosjecan tupoljev i ne ometa nikoga i nista. Uz to, ako ga bas parkiras nasred Zelenog, onda OK, ali u nekakvim supendarskim ulicama na par minuta, gdje te se cak ne mora ni zaobilaziti - ma daj, mojne me. Puno vise me nervira supcina iz Roto Dinamika (ili kako se zove ta polovna firma) koji oko 4 popodne istovara gajbe piva u birtije po Klaicevoj - nadam se da cu jednog dana imati vremena da mu u Half Life maniri pajserom prosaram krhkim dijelovima dostavnog vozila. Jer doticna supcina efektivno napravi blokadu do Dubrave (jer je citava desna traka Klaiceve potpuno beskorisna, tocno za vrijeme rush houra), a tu nadrkavaju ljude (i mene ) za stajanje na mjestu gdje nisam smetao cak ni sam sebi.

U principu, najgore od svega, morat cu provjeriti kako je tocno definiran taj dio na kojem sam se "parkirao", jer gotovo sigurno nije pjesacka zona, a definitivno nije niti prometnica, jer je traka kuda smiju auti jasno iscrtana. U svakom slucaju, radujem se neizmjerno.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote