View Single Post
Staro 19.09.2012., 12:39   #7
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ovako ako stogod planirate

Imate Asbis,Ezy,Microline,Lost i mislim da vam je to dosta, Msan mozete komotno zaobiči

Links je na početku škrt, al opet ga je dobro imati jer uvijek imaju svega i svačega te imaju neke stvari kvalitetne što nitko nema (scythe,ikazuti,lc power gp3....)

Takodjer nekada je jeftinije uzimati od drugih webshopova,neke stvari

Uglavnom, dobro je da se bazirate na jednog dobavljača za vecinu, tipa microline, i onda ce te ako dobro poslujete imati vece rabate, al sve je to da morate barem 1god,2god dobro raditi pa da vam oni jos pomognu vecim rabatom...

Za msanovu tu platformu, mislim da to ti oni daju ili prodaju ali mislim ne me drzati za riječ, da onda moraš samo od njih dobavljati...

Znam jedno, da morate biti jako jako dobro povezani sa zagrebom ako mislite uspijeti, jer sva roba ce vam dolaziti iz zagreba, i najveci problemi su ti sto je dostava skupa a vi imate malu marzu i onda problemi kako zaraditi,kako imati robu sto prije kod kupca itd...Lako je kada imas u zg web shop, ali ovdje kod nas vjeruj jako jako je teško. I sam se patim i kemijam sa vlakovima,busevima, poštom,overseasom kako bi imao robu isti ili drugi dan nego netko naruci inace ako ja ne nabavim otici ce dalje. To morate jako dobro isplanirati
FRipper je offline   Reply With Quote