Haha, danas sam dobio preporucenu postu od zagrebackog Gradskog ureda za drkanje kurca i gubljenje vremena o tome kako sam nepropisno parkirao (pazi, parkirao!

) na Trgu zrtava Zeljka Rohatinskog (aka Trg Burze, jelte).
Em sto nisam "parkirao" (jer imam parkirnu kartu za crvenu zonu pa se nemam potrebe parkirati nasred ceste), em sto sam bio na sva cetri, em sto sam bio u vozilu, em sto sam zvao sluzbu pomoci na cesti jer mi je auto krepao u tom trenu (za sto imam dokaz), em sto je ta ista sluzba dosla u roku od 10ak minuta i rjesila mi problem.
Cuo sam vec od nekoliko ljudi kako su finu praksu slozili s time da naplacuju 300kn od napacenog naroda, ali ono sto me muci je sto ne vidim gdje i kome trebam poslati dopis da ih sve teram u 3 lepe, jer su uredno poslali obrazac za dostavu podataka *i racun*, ali ne i to da ce se teretiti sam vozac nakon sto se taj obrazac podnese.
Naravno, broj koji su dali za kontakt informacije je vise zauzet nego tjelesni otvori Tere Patric u zizi sezone snimanja DP 4some uspjesnica, tako da tu gore navedenu hvale vrijednu informaciju ne mogu saznati brzo i ucinkovito.