Citiraj:
Autor tutix
Znači ovako Desire Bravo, S-Off-an sa revolutionary metodom i dobio sam onaj revolutionary HBOOT. I sad me zanima ova custom particijska tablica, Oxygen i CM7r2. Obje imaju /cache particiju od 5 MB samo i zanima me hoće li to radit kakve probleme u radu?
Uglavnom, trebao bi složit mob da radi što stabilnije ali da se dobije malo na prostoru za aplikacije. Prvo sam mislio šibnut neki ICS custom ROM i onda sa Link2SD polinkat aplikacije na SD karticu. Ovo sa custom particijama mi se čini zgodnijim riješenjem, a koliko sam vidio svi ICS ROM-ovi imaju neke mušice.
Postoji li koji dobar GB ROM sa Sense sučeljem ali da može radit na nekoj manjoj particiji?
TIA
|
Gotovo svi romovi za Desire cache prebacuju na sd karticu, rijeđe na internu.
Ako tražiš prostor ciljaj najprije na promjenu tablice, a prema njoj biraj rom. Oxygen 2.3.2 je vrlo stabilan rom, CM7 vjerujem također. Činjenica da se i Oxy i CM daju skresati na <100MB znači da možeš flešati custom hboot s manjim systemom i većim data = više prostora. Moj Oxygen je bio svega 75MB težak.
ICS na Desireu nikada nije proradio kako treba. Link2SD ti ne treba jer svaki (GB) rom dolazi sa skriptom i radi taj posao kako treba. Treba ti samo ext particija i friška instalacija roma, skripta radi ostalo. Link2SD-om možeš samo nešto zeznuti u ovom slučaju.
Za Sense romove ne znam, ali svi su višemanje debeli krmci. Uostalom, ako i nisu debeli, uredno će se instalirati na 130MB CM7 hboot, ali će na ext natrpati ostatak bloata i time usporiti mob. Mršavi romovi su ti oni bazirani na AOSP-u.