View Single Post
Staro 18.09.2012., 21:40   #1508
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Znači ovako Desire Bravo, S-Off-an sa revolutionary metodom i dobio sam onaj revolutionary HBOOT. I sad me zanima ova custom particijska tablica, Oxygen i CM7r2. Obje imaju /cache particiju od 5 MB samo i zanima me hoće li to radit kakve probleme u radu?

Uglavnom, trebao bi složit mob da radi što stabilnije ali da se dobije malo na prostoru za aplikacije. Prvo sam mislio šibnut neki ICS custom ROM i onda sa Link2SD polinkat aplikacije na SD karticu. Ovo sa custom particijama mi se čini zgodnijim riješenjem, a koliko sam vidio svi ICS ROM-ovi imaju neke mušice.

Postoji li koji dobar GB ROM sa Sense sučeljem ali da može radit na nekoj manjoj particiji?

TIA
Gotovo svi romovi za Desire cache prebacuju na sd karticu, rijeđe na internu.

Ako tražiš prostor ciljaj najprije na promjenu tablice, a prema njoj biraj rom. Oxygen 2.3.2 je vrlo stabilan rom, CM7 vjerujem također. Činjenica da se i Oxy i CM daju skresati na <100MB znači da možeš flešati custom hboot s manjim systemom i većim data = više prostora. Moj Oxygen je bio svega 75MB težak.

ICS na Desireu nikada nije proradio kako treba. Link2SD ti ne treba jer svaki (GB) rom dolazi sa skriptom i radi taj posao kako treba. Treba ti samo ext particija i friška instalacija roma, skripta radi ostalo. Link2SD-om možeš samo nešto zeznuti u ovom slučaju.

Za Sense romove ne znam, ali svi su višemanje debeli krmci. Uostalom, ako i nisu debeli, uredno će se instalirati na 130MB CM7 hboot, ali će na ext natrpati ostatak bloata i time usporiti mob. Mršavi romovi su ti oni bazirani na AOSP-u.