View Single Post
Staro 18.09.2012., 17:46   #176
aero
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Monitor je stigao. Nemam vremena se sada puno baviti njime jer danas radim dvokratno. Sad ću ukratko, pa ću možda sutra malo detaljnije.

Prodao sam dell-a u2311 prije kupovine ovog i mogu reći da dell što se tiče izrade djeluje uvjerljivije.

Nema mrtvih pisela, koliko vidim nema ni curenja pozadinskog svjetla (probati ću još večeras jer ne mogu skroz zamračiti sobu). Ima nešto bijelog "glow-a", ali manje nego na dell-u, gdje je, koliko se sjećam bio plavičast.

Rezolucija ipak po meni nije dovoljna za sve zadatke. Multimedia, igre i surfanje da, ali obrada fotografije ipak ne. Treba biti udaljen više od metra da se ne primjete pikseli.

Plus: IPS (ja mislim 8-bitni H-IPS), velika dijagonala, ravnomjerno osvjetljenje, nema puno "glow-a", niska cijena, mogu se direktno priključiti mobiteli sa MHL tv izlazom, možda i dizajn ali to mi nije toliko bitno.

Minus: bilo bi bolje da je veća rezolucija, regulira se samo nagib monitora, "touch" tipke meni-a, nema HDMI kabel u bundleu.

Svakako bi trebalo izbjegavati TN monitore za par stotina kuna manje, iz svima, manje-više poznatih razloga...

PS Banding koji sam bio naveo je do digitalnog izlaza na grafičkoj na laptopu, a ne do monitora

Zadnje izmijenjeno od: aero. 18.09.2012. u 23:07.
aero je offline   Reply With Quote