View Single Post
Staro 16.05.2005., 08:42   #58
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Čitam i ne vjerujem...ostavim se kompa preko vikenda i što vidim? Hrpu gluposti. *oganj-i-mač mod uključen*
@ vex : nepranje ušiju? WTF? Radije operi svoja uha pa onda reci jel ti konfa tiha i jel je čuješ. Raptori tihi? Pa dobro, jel tebi definicija tišine da je tiho ako ti uši ne krvare? A kad si već išao ta performansama, zašto nisi odmah uzeo par SCSI 15k diskova, ako već ideš samo za performansama? I jel ti to objašnjavaš da zračno ne može biti tiho? Kvragu, pa meni je sa XP 120/vent na manje od 1000 okretaja proc radio na 2.4 GHz. Woohoo, vodeno za dodatnih 200 MHz, skupa sa šroteks napajanjem, dvije pumpe i dva venta na radijatoru...držite me... Ti se pak za performanse gnjaviš sa vodenim, Raptorima, plexijem, dva napajanja, pumpama, samo daješ pare bezveze za par MHz više...jel vučeš neke paralele sa bacanjem para na tišinu?
@ Isus : sve je od primjerka do primjerka venta. Imam doma Papsta na vrhu kojem se čuju ležajevi i jednog na stranici koji je tih ko bubica. A tvoj Papst je onaj rabljeni iz Austrije, za 2 Eura, ako se ne varam? Što se tiče pumpi za vodu, vidio sam ih uronjenih kako tandrču za popizdit. Isto je i sa šroteks napajanjem. kad smo kod šroteks venta, jel YateLoon? Ako je, isti takvi idu u Fortrone, ali izgleda da imaju problema sa trajnošću.
@ Sam : mislio si na mene. Gledaj, odmah sam ti rekao da je Enhanceov vent tih, ali da napajanje cvrči ko ludo. Sretan si sa svojim izborom? Super za tebe, ali nemoj ga preporučivati nikome prije nego isprobaš još par napajanja. Po meni, mogao si daleko bolje proći.
*oganj-i-mač mod isključen*
@ gabre : kolega, mlatnut ću te kad se vidimo. Ideja je da se čuje manje.
@ trek : ponekad te ni ja ne kužim, što dovoljno govori
Sky je offline   Reply With Quote