18.09.2012., 14:13
|
|
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
lijevo-desno izmjenično? To tipkovnica?
Igra po kiši je prezahtijevna, rekao bi čak da je skoro zahtjevna koliko i punokrvna simulacija, za razliku od suhog. Svaki, ali ama baš svaki krivi pokret završi izletom sa staze. Ako previše paziš vrijeme bude nikakvo (na najvišoj razini težine naravno), ako imalo riskiraš, letiš svuda, treba baš odvozit jebeno izbalansiran krug za napravit nešto, a takvo što je moguće na kvalifikacijama, ali u utrci, teško, jako, jako teško, pogotovo ako igraš 50% ili 100%.
Sve u svemu, koliko god kiša prekrasno izgledala, a stvarno grafički izgleda fantazija, toliko mi se zgadila jer nikako napravit neki rezultat
Jednu jedinu utrku san odveza kako tako, Kinu, starta 4. završija 3. ALI vozija san samo 3 kruga (a obično vozin i 20 il 50, ponekad i 100%), bez boksa, bez ičeg, luzerski i kalkulantski, što se vidi i po vremenu;

|
Nazalost da, na tipkovnici san 
Sta se tice drugog djela posta, ja ni na suhom ne mogu zavrsit utrku ako nije na easy, doduse nije da san ikad to previse igra, al svaki put kad bi proba ili bi mi formula odletila u picku materinu ili bi ja da mi ne odleti, toliko sporo usa u zavoj da bi me u jednon krugu prestiga i zadnji -.-..
I jos malo prije ulaska u zavoj, ako mi nema onih linija sta mi pokazuje na koju stranu da iden, vanjsku ili unutrasnju - ja to sam neman pojma i tu odma izgubin prednost (ako je uopce iman  )
I zna neko kad bi full treba izac, sad ovih dana ?
|
|
|