Citiraj:
Autor doublev
Ali si se našao pozvanim uletit na iPhone temu i svima solit pamet kako to o čemu se tu priča zapravo ne valja i da smo svi glupi fanboyi ispranih mozgova.
Gle, to što si ti zaljubljen u Android mene ni malo ne impresionira. To te sigurno ne čini boljim i pametnijim. Ako misliš raspravljati, moraš to činiti argumentima. Buljo te je lijepo pitao, ti si mu odgovorio s nekim vrlo opskurnim glupostima (promjena imena fotke - alo?), ja sam ti ponudio odgovor a ti si me prozvao fanboyem. Nećemo tako.
|
Nisam nigdje rekao da je itko glup ili ispranog mozga, druga stvar je sto jabučari ne mogu prihvatit drugo misljenje.
Realno, jel ja mogu podastrti bilo kakave dokaze/argumente i da cete vi rec;"da, imas pravo".
A da si fanboy, to znas i sam da jesi. Ja nisam zaljubljen u nista, pa tako ni u android, za raziku od vas koji ste zaljubljeni u svoj brand.
Popljuvat cu ako nesto ne valja ili mi se nesviđa, bmk bio to android, ios, samsung, htc ili nesto peto.
I da se jos osvrnem na taj ajfon famozni dizaj na koji svi svršavaju. Dizajn samog telefona mi je onak, manje vise nebitan, cisto da izgleda ok i ja sretan.
Bitnija stvar mi je ergonomija i koristeni materijali, te konačan feeling, jer na kraju mobitel stalno drzimo u ruci.
Ajfon 2/3 su donekle bili ergonomski dizajnirani, telefon fino lezi u ruci i ako ona plastika na dodir bas i nije pun pogodak. I onda dolazi ajfon4, kod kojeg ergonomije nema, sve je podređeno vizalnom dizajnu i zato ajfon4 u ruci lezi kao komad debljeg stakla. Po meni, jedan od vecih failova, plus staklo bas i nije neki materijal koji stvara ugodu u kontaktu sa kozom.
Samsung S3 ima definitivno najbolji oblik, s obzirom na velicinu odlično lezi u ruci, ali ona sjajna platika je prelosa. HOX je to najbolje prosao, solidan oblik, materijali najbolji, feeling odličan.
I da, imas pravo, ovo je tema o ajfonu a ne android vs iphone