View Single Post
Staro 18.09.2012., 12:59   #2322
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor doublev Pregled postova
Ali si se našao pozvanim uletit na iPhone temu i svima solit pamet kako to o čemu se tu priča zapravo ne valja i da smo svi glupi fanboyi ispranih mozgova.

Gle, to što si ti zaljubljen u Android mene ni malo ne impresionira. To te sigurno ne čini boljim i pametnijim. Ako misliš raspravljati, moraš to činiti argumentima. Buljo te je lijepo pitao, ti si mu odgovorio s nekim vrlo opskurnim glupostima (promjena imena fotke - alo?), ja sam ti ponudio odgovor a ti si me prozvao fanboyem. Nećemo tako.
Nisam nigdje rekao da je itko glup ili ispranog mozga, druga stvar je sto jabučari ne mogu prihvatit drugo misljenje.

Realno, jel ja mogu podastrti bilo kakave dokaze/argumente i da cete vi rec;"da, imas pravo".

A da si fanboy, to znas i sam da jesi. Ja nisam zaljubljen u nista, pa tako ni u android, za raziku od vas koji ste zaljubljeni u svoj brand.
Popljuvat cu ako nesto ne valja ili mi se nesviđa, bmk bio to android, ios, samsung, htc ili nesto peto.

I da se jos osvrnem na taj ajfon famozni dizaj na koji svi svršavaju. Dizajn samog telefona mi je onak, manje vise nebitan, cisto da izgleda ok i ja sretan.
Bitnija stvar mi je ergonomija i koristeni materijali, te konačan feeling, jer na kraju mobitel stalno drzimo u ruci.

Ajfon 2/3 su donekle bili ergonomski dizajnirani, telefon fino lezi u ruci i ako ona plastika na dodir bas i nije pun pogodak. I onda dolazi ajfon4, kod kojeg ergonomije nema, sve je podređeno vizalnom dizajnu i zato ajfon4 u ruci lezi kao komad debljeg stakla. Po meni, jedan od vecih failova, plus staklo bas i nije neki materijal koji stvara ugodu u kontaktu sa kozom.

Samsung S3 ima definitivno najbolji oblik, s obzirom na velicinu odlično lezi u ruci, ali ona sjajna platika je prelosa. HOX je to najbolje prosao, solidan oblik, materijali najbolji, feeling odličan.

I da, imas pravo, ovo je tema o ajfonu a ne android vs iphone

srale7 je offline