View Single Post
Staro 18.09.2012., 11:27   #2308
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor poltergeist Pregled postova
Uff promasio si uopce ton mog odgovora. Ja sam ti samo htio reci koliko su izjave kao tvoje bedaste jer se isto mogu primjeniti i na drugu stranu. Evo tor kaze da on hoce, moze i zeli rootat svoj mob. I to je u redu i ja nemam nista protiv. Ali mi je smjesno da se iPhone useri smatraju nista drugo nego obicne MILFace koje u jednoj ruci guraju djete a sa drugom tipkaju na fejsu dok se android useri smatraju PRO/POWER userima, muskarci sa bradom koji rade u HEPu i koji osim sto znaju popraviti wc kotlic znaju kastomizirat room.

Jel sad razumijes sto sam rekao? Ja nisam taj koji ovdje tvrdi da je iPhone najbolji telefon. Ja govorim da je to najbolji telefon za mene i za ocito 2 milijuna korisnika koji su preordali iPhone5. Da znam, ocito se radi o milfacama.
Očito su to poznavaoci prave glazbe i ljubitelji Justin Biebera, koji je očito najbolji pjevač jer eto, na youtubeu mu svaki spot ima 150 milijardi pogleda

Osobno, volim čačkat po ROMovima, isprobavat nove firmware-e, kernele, itd., a ako uz to još i proširujem mogućnosti mobitela zašto ne...
Neo-ST je offline