View Single Post
Staro 18.09.2012., 11:20   #2305
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Hehe...ajde super su ovakve rasprave...podsjeca me na osnovnu skolu, ono tipa nesto kazes nekome a on ti odgovori ti isto.....daj mi reci koliko godina imas? ja bih rekao od 12-14....Kad znaci pocnes zarađivati, suvislo i kulturno se raspravljati onda možemo nastaviti.....jer nema smisla se argumentirano raspravljati sa fanboyem.....zahvaljajuci tebi admin je zakljucao onaj topic o tuzbi apple vs samsunga.....a nebih htio da se to dogodi i sa ovim topicom unatoc mojem misljenju o ajfonu..
Uff promasio si uopce ton mog odgovora. Ja sam ti samo htio reci koliko su izjave kao tvoje bedaste jer se isto mogu primjeniti i na drugu stranu. Evo tor kaze da on hoce, moze i zeli rootat svoj mob. I to je u redu i ja nemam nista protiv. Ali mi je smjesno da se iPhone useri smatraju nista drugo nego obicne MILFace koje u jednoj ruci guraju djete a sa drugom tipkaju na fejsu dok se android useri smatraju PRO/POWER userima, muskarci sa bradom koji rade u HEPu i koji osim sto znaju popraviti wc kotlic znaju kastomizirat rom.

Jel sad razumijes sto sam rekao? Ja nisam taj koji ovdje tvrdi da je iPhone najbolji telefon. Ja govorim da je to najbolji telefon za mene i za ocito 2 milijuna korisnika koji su preordali iPhone5. Da znam, ocito se radi o milfacama.

Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 18.09.2012. u 11:28.
poltergeist je offline