Citiraj:
Autor Master_Hrc
Čisto iz iskustva, u uredu imaju svi ajfon, ja imam DHD.Jedanput tjedno me ekipa moli da im posudim mob da nesto obave, od replaca webconfiga do slanje 10-15 attachmenta i takvih stvari....
|
Za takve stvari koje se dogode jednom svake prijestupne godine koristim
ovaj app. I nikad mi dosad nista nije falilo.
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Mentalitet (primitvni) Ajfon je statusni simbol, nema do fauveja, švabo je švabo je tipično za ovu našu balkansku regiju....nije da toga nema drugdje već nije tolko izraženo...I takve kompanije jednostavo guraju do kud ide.....
|
Mentalitet (primitivni) Android je statusni simbol isto. Nisi iSheep i muto ko apple jadnici koji ne znaju nista.
Ja sam PRO user. Kupim ja bato za te pare Kvada sa 5 GB rama!! Kastomiziram sta hocu i kako ocu. Mora se covjek malo potrudit znas. To je stvar OPCE kulture da znas kako se hakira. Ne budi lenj...
I sta kazes sada na to?
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Da se razumijemo kad ajfon postane best buy (nudi najvise za najmanje love) prvi cu ga uzeti....
|
To mozda po tvojim standardim ne nudi najvise. Po mojim nudi. Meni ne treba palm swipe to screenshot i efekt vodice na lock screenu.
Citiraj:
Autor xulos
Inace se ne slazem s tvojim izjavam (jer si apple fanboy i cak u moj pc imas macbookpro pod ostalo  )
|
Donesite vile i baklje