View Single Post
Staro 18.09.2012., 10:27   #2294
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Čisto iz iskustva, u uredu imaju svi ajfon, ja imam DHD.Jedanput tjedno me ekipa moli da im posudim mob da nesto obave, od replaca webconfiga do slanje 10-15 attachmenta i takvih stvari....znaci realno gledajuci sitnice ali svejedno......tako da koliko god ajfon ljepo izgleda uopce ga ne dozivljavam kao ozbiljan poslovni mob....dapace zgodna (preskupa i precijenjena) igracka....koji opet ne bi kupio kako god okrenem (cak ni za zabavu)....jer puno ekipe zaboravlja da u slobodnoj prodaji dodje oko 6k kuna (barem je tako bilo kad sam ja uzimao dhd) dok su htc i samsung flagshipovi dosli oko 5k.

Mentalitet (primitvni) Ajfon je statusni simbol, nema do fauveja, švabo je švabo je tipično za ovu našu balkansku regiju....nije da toga nema drugdje već nije tolko izraženo...I takve kompanije jednostavo guraju do kud ide.....

Nisam nikad imao bogate roditelje i svaku lipu sam si sam zaradio....tim više nisam blesav da kupujem fensi stvari samo zato jer je to in.....ocijenim koji je proizvod best buy i to uzmem....Da se razumijemo kad ajfon postane best buy (nudi najvise za najmanje love) prvi cu ga uzeti....

p.s zaboravio sam napomenuti da su i moj dhd i ajfoni u uredu svi bili stock (ne rootani/ne jailbrejkani)
Master_Hrc je offline