View Single Post
Staro 18.09.2012., 10:24   #2293
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor doublev Pregled postova
Ne radi šeranje blututom
Vidi stvarno, zaboravio sam

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Pa ne ograničava me, a za dovest u red bilo koji operativni sistem/uređaj treba malo truda, zar ne?

Ili ajfon dolazi sređen po želji korisnika?
Dovest u red MOBITEL za mene znači promjenit svjetlinu, melodije, notificatione i te sitnice, a stavljenje DRUGOG roma ne može se svrstat pod to, osim možda android korisnicima.

Uzmi za primjer fotić, jel normalno kad kupiš fotić stavljat novi FW na njega?
Ili jednostavno promjeniš neke Fn tipke i spreman si za slikanje?

Citiraj:
Ima ih dosta, vecinom sitnija, ali mene opet zivciraju. Recino sitnica tipa uslikas fotku i zelis joj promjenit naziv. Na iphoneu to ne mozes. Ili slanja maila sa vise od 5 privitaka i slične stvari.
Nista veliko, ali mene to opet smeta i zbog toga koristim Android, koji naravno nije idealan, ali meni je bolji.
Znači subjektivno, tražit najsitnije detalje kao glavne mane je smiješno.

Citiraj:
Ne mora se čekat custom rom, veceini korisnika ce difolt rom raditi ok, i da, android je os sa manje ograničenja od iOS-a, ali kuzim i tebe, tebi je iOS bolji, i samim tim ga branis, ali objektivno, android je otvoreniji os. Nekome to odgovara, nekome ne.
Ok uzmimo onda te naprednije korisnike, znači pod normalno je da se mora stavit novi custom rom, i isto tako je normalno da na svom uređaju koji si platio 3-4 soma kn ne možeš stavit zadnji os?

Nisam rekao da je ios bolji, jer ovdje se ne radi samo o SW nego i o HW.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline