Citiraj:
Autor doublev
Ne radi šeranje blututom 
|
Vidi stvarno, zaboravio sam
Citiraj:
Autor srale7
Pa ne ograničava me, a za dovest u red bilo koji operativni sistem/uređaj treba malo truda, zar ne?
Ili ajfon dolazi sređen po želji korisnika? 
|
Dovest u red MOBITEL za mene znači promjenit svjetlinu, melodije, notificatione i te sitnice, a stavljenje DRUGOG roma ne može se svrstat pod to, osim možda android korisnicima.
Uzmi za primjer fotić, jel normalno kad kupiš fotić stavljat novi FW na njega?
Ili jednostavno promjeniš neke Fn tipke i spreman si za slikanje?
Citiraj:
Autor srale7
Ima ih dosta, vecinom sitnija, ali mene opet zivciraju. Recino sitnica tipa uslikas fotku i zelis joj promjenit naziv. Na iphoneu to ne mozes. Ili slanja maila sa vise od 5 privitaka i slične stvari.
Nista veliko, ali mene to opet smeta i zbog toga koristim Android, koji naravno nije idealan, ali meni je bolji.
|
Znači subjektivno, tražit najsitnije detalje kao glavne mane je smiješno.
Citiraj:
Autor srale7
Ne mora se čekat custom rom, veceini korisnika ce difolt rom raditi ok, i da, android je os sa manje ograničenja od iOS-a, ali kuzim i tebe, tebi je iOS bolji, i samim tim ga branis, ali objektivno, android je otvoreniji os. Nekome to odgovara, nekome ne.
|
Ok uzmimo onda te naprednije korisnike, znači pod normalno je da se mora stavit novi custom rom, i isto tako je normalno da na svom uređaju koji si platio 3-4 soma kn ne možeš stavit zadnji os?
Nisam rekao da je ios bolji, jer ovdje se ne radi samo o SW nego i o HW.