Citiraj:
Autor buljo
Kontradiktoran si, prvo kažeš da ti nitko ništa ne ograničava a poslije da za to treba malo truda?
|
Pa ne ograničava me, a za dovest u red bilo koji operativni sistem/uređaj treba malo truda, zar ne?
Ili ajfon dolazi sređen po želji korisnika?
Citiraj:
Autor buljo
Molim te, pojasni mi o kakvim je ograničenjima riječ?
|
Ima ih dosta, vecinom sitnija, ali mene opet zivciraju. Recino sitnica tipa uslikas fotku i zelis joj promjenit naziv. Na iphoneu to ne mozes. Ili slanja maila sa vise od 5 privitaka i slične stvari.
Nista veliko, ali mene to opet smeta i zbog toga koristim Android, koji naravno nije idealan, ali meni je bolji.[/QUOTE]
Citiraj:
Autor buljo
Na 3GSu sam imao oko godinu i pol stari OS koji je radio savršeno.
|
To je subjektivno, jer ima korisnika kojima i adriod radi godinu-dvije savrseno, ali isto tako ima korisnika kojima iOs ne radi kako treba.
Citiraj:
Autor buljo
I šta reći na kraju, za svaku novu verziju osa za koju je pitanje dal se može instalirati u trenutku kad izađe, mora se čekati custom rom da bi mobitel radio kako treba?
I to je mobitel i os bez ograničenja?
|
Ne mora se čekat custom rom, veceini korisnika ce difolt rom raditi ok, i da, android je os sa manje ograničenja od iOS-a, ali kuzim i tebe, tebi je iOS bolji, i samim tim ga branis, ali objektivno, android je otvoreniji os. Nekome to odgovara, nekome ne.