View Single Post
Staro 18.09.2012., 09:06   #2290
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
oke blutut šeranje je fail i to ono žešći
Slažem se, je.
Imam 2 mobitela, a drugom normalno radi BT, i zadnjih 2 godine sam valjda poslao 2 stvari preko BT.

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Naučen sam na potpunu slobodu, nitko mi nista ne ograničava, doduse to iziskuje malo truda, ali definitivno meni nije problem.
Kontradiktoran si, prvo kažeš da ti nitko ništa ne ograničava a poslije da za to treba malo truda?

Citiraj:
Isto da ja pitam kak vi mozete dat tolke pare za ajfon i onda normalno zivjet sa svim tim ograničenjima?
-mozete, jer vam odgovara tj, navikli ste se
Molim te, pojasni mi o kakvim je ograničenjima riječ?

Citiraj:
Istina za Android, out of box radi dobro 6 mjeseci-godinu dana, a poslije toga treba ici na custom rom. Sreca, to vrijeme je obično i vise nego dovoljno da se na xda pojavi sve potrebno, uključujući i ispeglan rom.

Na 3GSu sam imao oko godinu i pol stari OS koji je radio savršeno.

I šta reći na kraju, za svaku novu verziju osa za koju je pitanje dal se može instalirati u trenutku kad izađe, mora se čekati custom rom da bi mobitel radio kako treba?
I to je mobitel i os bez ograničenja?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline