View Single Post
Staro 17.09.2012., 23:04   #626
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Volume Pregled postova
Ma znam i vjeruj mi da sam zagrijao stolicu poprilično i imam osjećaj da šta više gledam i čitam da sam sve zbunjeniji, jer zadnje tri godine gotovo da i nemam pojma šta se događalo na tržištu.
Evo baš sam sad naletio da i z68 ima podršku za taj virtu a cijelo vrijeme sam mislija da je to čudo samo na z77. Stvar kod tog virtua je koliko sam ja shvatio mogućnost ''odvojenog'' djelovanja integruše na obradu videa a 580-tka i cpu mi ostaju potpuno slobodni. Baš mi je zato to zapelo za oko. Ako sam dobro skužija...

znam kako ti je jer sam i ja nakon puno godina napustio AMD tabor, prodao phen 955 i presao u intela i nisam pozalio, ali treba bit svjestan da je to puno skuplji sport ;-).
na pocetku ti je zbunjujuce, ali nakon nekog vremena sve skuzis i samo treba biti u toku i strpljiv i citat.

za virtu, kao sto sam rekao se ne sjcam bas pa nebi zelio iznositi neistine, ali common sense mi kaze da je to šrotex (integrusa) naspram prave grafe i sumnjam da stime mozes nesto ozbiljno napravit. ja to nisam ni probao i nikad ni necu. sve je to marketinski trik za mene i nis vise od toga, tak da mogu natrpat sto vise sjajnih naziva na kutije .
poz i sretno.
geronimo_2 je offline