View Single Post
Staro 17.09.2012., 22:13   #2267
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
A onda se jako usrećio. Na iOS barem možeš izbjeći iTunes i doći do filesys-a ako se potrudiš i odeš u ilegalu. Na WP7 i ne baš.
Zaboravio sam reći da nije najnapredniji korisnik mobitela. Kuži sve na njemu al "hakeraj" ne. U glavu su mu utuvili da je iPhone nesposoban i da ne možeš ništa normalno napravit na njemu. I tak je prešo na WP7 jer "tamo može sve napravit", a iskreno sumnjam da je od onda nekome poslao pjesmu preko blututa i ostale stvari koje je govorio.

Citiraj:
Neznam za vas, ali meni Nokia ima definitivno najbolji dizajn, a i kvaliteta izrade im je na visini.
Te Lumie mi izgledaju jako fora i WP je brz, ali brate, debele su i teške! Kad sam primio ovog njegovog 800 u ruku, baš sam se iznenadio da je tako težak, a plastičan. Nije ona jeftina plastika, naravno i zato mi je fora.

Što se tiče iTunesa, na Windowsima mi je bio očajan, na OS X mi je taman lego jer imaš filing da je dio OS-a i puno je brži nego onaj na Windowsu. Uskoro će i nova verzija, nadam se da su ju malo poboljšali jer je već zastario.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 17.09.2012. u 22:19.
IcyTexx je offline