Citiraj:
Autor Nikky
Pogledaj koju verziju Biosa sada imaš a koja je zadnja na supportu.
Ako se razlikuju vidi detaljni spisak šta su dodavali / mijenjali / popravljali po verzijama.
|
Već sam flashao BIOS na najnoviju verziju po prijateljevom savjetu. Isto nije pomoglo.
Citiraj:
Autor Paxton
hmmm. da. to je zato jer u to vrijeme kad je ploca napravljena nisu ni postojale plocice od 4gb .
imam i ja Gigabyticu, p35, i isto pise max 2gb po utoru, a radi 2x4Gb DDR3 bez ikakvih problema
|
hm... Ako je to točno onda sam se baš zaribao - vidim da je DDR3 dosta jeftiniji, a još ako k tomu i radi...
Treba li onda biti neka određena frekvencija, tipa isto 1066 ili nije ni to bitno? Pretpostavljam da limit za maksimalno 8 GB još stoji?
Citiraj:
Autor Forace
Pretpostavljam da si reset biosa radio.... vađenje baterije kad nije uštekan na par minuta itd.
|
Probao sam samo restartati sve postavke na početne vrijednosti. Nisam vadio bateriju, nisam baš vičan sklopovlju pa se bojim da ne bi nešto spržio. Pogotovo kad vidim u uputama
ovdje da treba nešto kratko spajati. Takve radnje mi nekako dižu rizik kupnje nove matične iznad dobiti više RAM-a