View Single Post
Staro 17.09.2012., 22:03   #9
kermit666
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Pogledaj koju verziju Biosa sada imaš a koja je zadnja na supportu.
Ako se razlikuju vidi detaljni spisak šta su dodavali / mijenjali / popravljali po verzijama.
Već sam flashao BIOS na najnoviju verziju po prijateljevom savjetu. Isto nije pomoglo.

Citiraj:
Autor Paxton Pregled postova
hmmm. da. to je zato jer u to vrijeme kad je ploca napravljena nisu ni postojale plocice od 4gb .
imam i ja Gigabyticu, p35, i isto pise max 2gb po utoru, a radi 2x4Gb DDR3 bez ikakvih problema
hm... Ako je to točno onda sam se baš zaribao - vidim da je DDR3 dosta jeftiniji, a još ako k tomu i radi...

Treba li onda biti neka određena frekvencija, tipa isto 1066 ili nije ni to bitno? Pretpostavljam da limit za maksimalno 8 GB još stoji?

Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Pretpostavljam da si reset biosa radio.... vađenje baterije kad nije uštekan na par minuta itd.
Probao sam samo restartati sve postavke na početne vrijednosti. Nisam vadio bateriju, nisam baš vičan sklopovlju pa se bojim da ne bi nešto spržio. Pogotovo kad vidim u uputama ovdje da treba nešto kratko spajati. Takve radnje mi nekako dižu rizik kupnje nove matične iznad dobiti više RAM-a

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.09.2012. u 23:09. Razlog: spajanje postova
kermit666 je offline   Reply With Quote