Citiraj:
Autor tibia22
Evo, odigrah 
Uf kako je zajebano po kisi, udjes u zavoj samo malo prebrzo, malcice previse ili premalo skrenes pa pritisces izmjenicno lijevo i desno da uvatis ravnotezu i odma te zavrti, ovo mi se nikako prije nije dogadjalo, u jedanaestici sam po kisi vozio normalno ka da je po suhom
Ako ovoga stvarno u 2011 nije bilo, onda se mora priznat da je ovo veliki veliki napredak 
|
lijevo-desno izmjenično? To tipkovnica?
Igra po kiši je prezahtijevna, rekao bi čak da je skoro zahtjevna koliko i punokrvna simulacija, za razliku od suhog. Svaki, ali ama baš svaki krivi pokret završi izletom sa staze. Ako previše paziš vrijeme bude nikakvo (na najvišoj razini težine naravno), ako imalo riskiraš, letiš svuda, treba baš odvozit jebeno izbalansiran krug za napravit nešto, a takvo što je moguće na kvalifikacijama, ali u utrci, teško, jako, jako teško, pogotovo ako igraš 50% ili 100%.
Sve u svemu, koliko god kiša prekrasno izgledala, a stvarno grafički izgleda fantazija, toliko mi se zgadila jer nikako napravit neki rezultat
Jednu jedinu utrku san odveza kako tako, Kinu, starta 4. završija 3. ALI vozija san samo 3 kruga (a obično vozin i 20 il 50, ponekad i 100%), bez boksa, bez ičeg, luzerski i kalkulantski, što se vidi i po vremenu;