Po meni se dizajnom nisu nista previse odmakli od 4/4S, a sprijeda izgleda kao i svaki dosad, bio to Iphone/3G/3GS...Sto mi je osobno vec previse isfuran dizajn. Kvaliteta izrade je ipak na zavidnom nivou, kao i na svakom dosada.
Ali, ekipa ce ga i dalje kupovat, jer je to iPhone (i to najnoviji!), vise zbog imena i po meni razvikanog Apple-a nego zbog realnih mogucnosti mobitela i potreba vlasnika osim za hvalisanje...
Nisam nikad imao svoj iPhone, ali koliko sam se igrao po njima, meni je svaka generacija ista, UI je isti na 3G i na 4S, osobno iP4/4S mi imaju samo bolji ekran i kameru, ostalo vise/manje mi je nebitno. Osobno mi nema nekog napretka u odnosu na prve generacije iPhonova koji su bili bitno ugladjeniji sto se UI-a tice od ostalih mobitela u svoje vrijeme.
Takodjer, frend mi ima MB Pro 3god. star, cijeli je aluminijski i blabla, ali tipkovnica je zivi ocaj. I cim sam krenuo pisat nekaj na njemu, cijeli dozivljaj kvalitete mi pada u vodu. I opet mi je prastari IBM najdrazi po pitanju kvalitete.