Citiraj:
Autor coconut
opet ima sklopku za isključivanje zvona
|
Ovo mi je valjda najdraža stvar na cijelom telefonu.
Citiraj:
Autor coconut
Zamislite da iOS nije toliko prilagođen tom hardveru (ili obratno)
|
To se zove optimizacija. Nešto što u Androidu nema. Ovi u Googleu su poznati citat
Premature optimization is the root of all evil shvatili na jedan vrlo poseban način
Citiraj:
Autor coconut
Suma sumarum, moje je mišljenje da iP5 više prodaje hype nego realne mogućnosti i napredak u odnosu na stari model.
|
Istina. Donekle. iPhone se jednim djelom (većim ili manjim, nebitno) prodaje zbog hipea koji ga okružuje, to je istina. Masi ljudi je jednostavno nebitno kakav je hardver ili softver, bitno da je ajfon. Svojevrsni statusni simbol u društvu. Oznaka napretka. Nešto poput VW Passata u našim krajevima. Moraš ga imat da ti se frendovi ne smiju. Sve je to točno. No to ne umanjuje činjenicu da je to zapravo jedan vrlo dobar proizvod i bez tog hipea koliko god se ti uvjeravao u suprotno.
Zapravo, nisam ni ja puno drugačiji od tebe. Isto sam uvjeren da je Android drek i da bi svi ti silni telefoni sa stvarno impresivnim hardverskim specifikacijama radili daleko bolje da se na njega stavi iOS. Samo što ja svoje uvjerenje baziram na iskustvu. Uopće mi ne pada napamet pljuvat po nečemu što još nisam vidio ni probao. A za one koji to rade postoji i naziv: fanboys.
Citiraj:
Autor Neo-ST
A pogle ovih no-lifera
|
Užas! A zamisli tek one no-lifere koji cijele dane provode na lokalnom forumu buildajući ogromne količine postova kako bi nabili postcount i dobili instant respekt jer ga u stvarnom životu nemaju. Ista stvar, samo što su ovi na zraku