Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.09.2012., 16:56   #4489
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Mene više od tog absa zanima kakve je tko imao kritične situacije na cesti, ali stvarno kritične, i kako se snašao ili nije?
od svih situacija, a najcesce su se odnosile na nedovoljan razmak izmedu vozila ispred i mene konja za volanom, imao sam jedan laksi oblik saobracajke . mislim, moja krivica, ja cca 50km/h na ~5 metara skuzim kako zena naprijed skrece i usporila je, prakticki stala. i onda uracunas polubljutavu cestu jer je taman pocinjala kisica uz vanjsku temperaturu od nesto preko 10°C, rezultat je moja pofrkana hauba. plus u cijeloj racunici zimske gume (S3) koje su odradile dvije zime i dva ljeta - bez skidanja. citaj - nebi prosao na tehnickom s njima.

dok je u svim ostalim situacijama sve proslo ok. cak iznenadujuce sto sam skuzio, je da kad sam znao proklizat (obavezno dok je mokro i sa onim hankokicama plasticnim), mogao sam skrenuti . ovo ne serem i nisu lovacke.

ali ipak se vracam na to da moras se prilagoditi uvjetima na cesti i voznji kakva je u tom trenutku, i to je to. masa frendova je isto zavrsila u jarku i u drugim autima, a imaju svu silu elektornike.

Burko je offline   Reply With Quote