Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.09.2012., 16:10   #4486
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
kako ces ti objasniti tatinoj kceri koja je sjela u nov novcijat tipa golf kako nauciti pravilo kociti? proslo je vrijeme kada je prvo vozilo ficek ili 127-ica, pa kad sjednes u novo imas filing da je spejs satl.

ja recimo vozim auto koji nema ABS, i sasvim mi je ok. mislim da je u 9 godina staza mozda dva-tri puta zaskripao kod kocenja jer sam ga nagazio ko' telac, ali tu su i lose gume odigrale ulogu (mega dobre hankok made in koreja plastika-guma ). po kisi i po snijegu niti jednom izlijetanje i slicno, a ipak nekih 125k km mog staza u tom autu nije za odbaciti.

tako da ABS po meni nije strikno obavezan, ali u dobroj mjeri itekako dobro dode vozacima koji ili ne zele ili ne znaju nauciti voziti. meni je smijesno koliko mi je ljudi pitalo da li imam ABS jer ne proklizujem po sljunku/pijesku dok sam znao jace zakociti, pa se cude kako su naprijed diskovi, iza dobosi........ sve stvar koliko si naucio i kako si naucio voziti.

Burko je offline   Reply With Quote