Ovo za ABS je točno kad naletiš na kocke ili na opako naboranu cestu, npr. u Zg. na Zvonimirovoj na Kennedyjevom kad ideš prema Branimirovoj (vidim da konačno to popravljaju, tamo sam preletio kroz debelo žuto-već crveno unutar zakonske brzine). Ta kombinacija je ko da nemaš kočnice. Pogotovo ako auto ima puno km i ne baš idealne amortizere. Više puta mi se upalio ABS bez veze i poduplao mi zaustavni put (malo je neugodno kad si ne ostaviš dosta mjesta za kočenje pa moraš pustit kočnicu da se izgasi), al me je i po snijegu dosta puta pomogo. Idealna cesta + ABS - može uvijek jer znaš kad će se upalit, iznenada grbava cesta i potreba za naglijim kočenjem je no-no.
Iz aviona je očito da ABS okreće kotače i da će zaustavni put bit duži sa njim nego sustavu bez njega ako doziraš kočnicu do maksimuma bez da zablokiraš kotače. Ali... Kad ti neko izleti di ćeš reagirat na takav idealan način? Lupiš po kočnici po instinktu.
Ali...
Airbag će mi pomoći do 90km/h? Pa to i tražim... Ne očekujem da će mi spasit život na autocesti kad se zabubam u ogradu. Opaka većina nesreća se desi na tim "nižim" brzinama.
I naravno da ne možeš računat na ESP da će te spasit svaki put. Voziš se ko da ga nemaš, ne voziš se ko manijak i očekuješ da će ti ispravit svaku grešku.