View Single Post
Staro 15.09.2012., 16:49   #4044
Gongy
Registered User

Gongy's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova
TWR ti je na touch,i 5.0.2.6

TWR ti je baš touch po ekranu,dobar je,meni najbolji
na taj sam i mislio touch po ekranu ali ga nisam nikad koristio pa ne znam koji je tacno,ovaj 5026 je na soft tipke i 5027 je cini mi se imao sam ga ali vise se i ne sjecam,nekad se jednostavno zblesavim kao ovaj mob neki dan uhvatim sam sebe da sam spojio mob da ubacujem recovery,a uopste nisam provjerio da li imam drivere

EDIT:Uvijek hocu da pitam ali zaboravim (opet sam se zblesavio) prije vise sedmica sam ubacio ovaj app na mob i ocistio mi je memoriju,internu,prebacio je na SD cini mi se ali su mi poslije toga neki apovi nestali root explorer konkretno,kako i zasto nisam se ni trudio da shvatim jer sam poslije toga falshnuo drugi rom i ostalo je na tome ali se sad sjetih pa ako neko koristi ovu app da nam svima malo opise kako radi i kako sloziti postavke da se nebi desilo ono kao meni,inace osim sto je pojeo neke apove tel. je radio bez greske i stekanja,a radi se o https://play.google.com/store/apps/d...aWt1bi5zMmUiXQ.. ???Znaci kada sam usao da provjerim internu mem. bilo je 159MB slobodnog od mogucih 161 (cini mi se),a imao sam oko 30-ak instaliranih app sa marketa uz one sto dodju na romovima

Zadnje izmijenjeno od: Gongy. 15.09.2012. u 17:37.
Gongy je offline   Reply With Quote