Evo i mene od sinoc/nocas s WD na level 60, (trenutno sam na Hellu na ACT II, ima jos do Inferna) sto da kazem, odmah gear promjenio (kupio na AH za 5k golda, kao i offhand za 10k golda, rastura, zasada), ostatak opreme takodjer promjenjen (do tada sve level 41-51 na njemu bilo), isao sam na MF, trenutno na 171%, padaju rare ko blesavi al nist pametno, al nema zurbe, samo lagano sada.
Ovo je presmjesno, nije proslo 24sata a ja s WD vec pri kraju ACT I u Inferno, ne da mali leti, nemam rijeci, oprema me jucer kostala oko 150-180k zlata (lvl 60 sva), Hell sam samo prosetao, ni jednom se hilao nisam cijelim Hell nivom tezine, na Infernru sam par puta zaginuo mojom greskom zaletivsi se medju previse protivnika ili zidovi mi blokirali prolaz za beganje, igram i nevjerujem, igrao sam prije na starom acc s barbarom, isto level 60 inferno i bio mi je puno tezi za proci, od Hella pa navise, DH je bio malo laksi ali ipak je bilo relativno problematicno se probijat po infernu. Ali ovaj WD nije normalan, bas me znaima dokle ce ovako, kad cu na zid naletiti da se dalje nemoze.
Kao sto sam ranije rekao, Butcher pao u roku odmah na Inferno, manje od 2minute, slika kao dokaz.
A jos i kad bi neki dobar item dobio bilo bi super.