View Single Post
Staro 15.09.2012., 11:00   #180
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Predlazem da solo igras prvih tjedan dana. Uletit zelen u squad... you're gonna have a BAAD time.

UPDATE:

Lovačke od današnjeg mlacenja DayZ-a sa squadom - mlatili skoro pola subote. Uglavnom, nas 3 se ulogiramo, jedan na airfieldu iznad Starog, jedan na sniperhillu (ja) kod trafoa iznad starog, jedan u Electru. Svi gearani u stilu imamo nesto, ali nista posteno. Ovaj Electro guy trci prema nama i usput opeljesi 2 ghillie suita iz Electra. Po putu ucmeka nekog tipa sa FN FALom i stize u Stary. Dok je on to trcao nekih pola sata, mi smo ocistili cijeli Stary + satore. Ja osvojio M4A1 CCO sa tonom municije, NV goggles i M1911. Drugi frend dosao iz airfielda nakrcan sa M107 i tonom municije. Dao meni M107 jer sam ja designated sniper guy obicno, on se prebacio na M24 koju je imo u backpacku. Kad smo se skupili i presvukli u ghillie, krenuli zauzimat pozicije oko Starog - dok smo mi tako isli vamo tamo, ja skuzim nekog tipa kako iz centra grada trci gore... zviznem mu jedan posred cela i krenem lootat, kad ono... AS 50 TWS (hackani :S), L85 sa thermalom, komplet cijeli toolbelt itema ostalih, hrana/voda i ekipa. I TONA municije. Ova dvojica iz suqada pokupila thermale, ja uzeo AS50 sa TWS-om (bolestan weapon, nazalost hackan). Izbacilo me sa servera za 5 minuta zbog toga (dafuq, pa nisam ga ja hacko je_ vas led). Ovi uzeli moj M107 koji sam bacio zbog tog hackanog sranja i nasli smo novi server. 25-30 ljudi. Zauzeli pozicije, kombinacija je bila L85+FNFAL, M24 (ili M14? ne sjecam se najbolje) + AKM i ja sa M107 + M4A2 CCO. Sva tri u ghillieu... kampirali smo tako grad i pobili 5-6 solo tipova i neki squad od tri tipa koji nisu ni skuzili da smo tamo (lose scoutanje, nismo ni mi bili idealno postavljeni). Svu ekipu sa sjekirama/lee enfieldom i pistoljima smo pustili uz warning shot, uglavnom su bjezali na zvuke M107ice .

I odjednom, skuzimo mi na brdu negdje dalje GAZ... op, mint condition, pun tank, sve radi. I onda show... deremo s GAZOM prvo na airfield, pogazimo miljon zombija, ne nadjemo nista pametno, odemo na onaj mali airfield (gore desno), po putu nas neko gadjao sa pistoljem ali smo pobjegli jer je bio solo tip i prilicno celav. Na malom airstripu nista, i onda uletimo u Berezino... show program. Frend vozac odma na ulazu spi_ka GAZ u neki roadblock i slomi gumu, izljecemo van, ja odlucio na brdo. I skuzimo 2 tipa kako secu gradom, AS50 + neka sacmarica vjerojatno. Ja odem na poziciju u brda iznad (je_ena magla), spotam likove, a ova dva iz squada u guerilla stilu potegnu sve zombije i trce prema njima... i kad su bili blizu, ja zviznem jednom od te dvojice likova metak kraj glave - oni panika, skrivanje, ovo ono, sakriju se iza nekih coskova a moj squad sa 10ak zombija na kicmi uletavaju medju njih i protrce dalje samo... Zombiji naravno ostali na ova 2 lika jer su poceli pucat i ubiju ih , meni suze na oci, deremo se na teamspeak od smijeha, jedan pao sa stolca, drugi od smijeha kolu prolio...

DayZ owna, zbog ovakvih sranja i avantura mi je ta igra do apsolutnih jaja. Nisam spominjao da nam je heartbeat bio na 120+ vecinu vremena kada smo sretali druge playere, niti kako smo se posto smo imali 3 pozicije iznad Starog, fino navigirali i cinkali od kud dolaze playeri tako da su u par navrata uletili u zasjedu gdje bi dobili pucnjavu iz 3 smjera iz 3 razlicita oruzja :-). Taktike. <3

Sutra nam je plan uletit na nocni posto sva trojica imamo NV gogglese, pa pomest Electro/Cherno prije spavanja :-)

Zadnje izmijenjeno od: zwer. 15.09.2012. u 20:44.
zwer je offline   Reply With Quote