View Single Post
Staro 14.09.2012., 19:23   #3441
NabildaniIsus
Pretvaram vino u vodu

NabildaniIsus's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Ne kuzim, ti si na optimi, imas t komov modem i t komov tehnicar ti je dosao konkretno kaj radit kad si na optimi ?
Internet mi ide preko T-comove infrastrukture.
Imao sam ugovor s t-comom prije nego sto sam presao na ove smecare i ostao mi je njihov modem nakon toga pa sam ga odlucio koristiti dalje posto me je super sluzio.

Nema veze koju adresu pingam kada mi je latencija iz nekog razloga prema svacemu ogromna tako da nemogu znati stvarni iznos.
Sa ovakvim stanjem mi vraca iznos oko 90 ms, prema dnsu njihovom.

Zovem sluzbu OPET i veli mi frajer da skinem tune up utillities, na sto sam mu se ja poceo smijati. Veli da imam problem sa windowsima, a imam 2 racunala na kojima sam isprobao. Znaci meni oba racunala ne rade odredeno vrijeme zbog nepoznatog razloga i tune up bi mi trebao pomoci.

Zanima me da li itko drugi ima problema od 17:00+ pa nadalje sa latencijom, mislim da im je mreza u kurcu al ne zele priznati, ja upitam frajera a on suti i pocinje me pitati neke gluposti.

Parica mi je u redu, ovi se inate jedni drugima i boli ih pimpac ukratko.

Ovo sto je bio tehnicar nije povezano sa ovime, to je bilo kada mi telefon nije radio tjedan dana a pakete sam gubio ko sizif, sto se je rjesilo i do sada je bilo sve ok.
Nedavno me je opet stricek iz t-coma nazvao da li se zelim vratiti, na sto sam ja odgovorio ne posto sam pod ugovorom sa optimom i od tada opet sranja imam.

Pa meni je toga pun k vise.

Ne zanima me uopce da li to njima spada pod kvar, u svakom slucaju nije normalno i nemogu koristiti internet za gaming sto je jedini razlog zasto ga i imam, ako oni misle da mogu korisnicima govoriti da skinu tune up utillities i da smo retardirani sto je zapravo tuzno ja ne vidim razlog da ostanem kod njih, ali jos sam vezan ugovorom.

Ja neznam kakva iskustva ljudi imaju sa optimom ali ovo je katastrofa i mene vise nece vidjeti, ocito sam isfrustriran kad ovakav esej pisem.

Zadnje izmijenjeno od: NabildaniIsus. 14.09.2012. u 19:43.
NabildaniIsus je offline   Reply With Quote